Saturday, May 14, 2011

entry jiwang [ rindu-rindu-rindu ]

www.tips-fb.com

cepat betul masa berlalu..sedar tak sedar, dah hampir sebulan lebih juga ninie menghabiskan masa kat rumah nie..even ninie kerja, tapi still rasa sunyi bila duduk kat rumah nie..bukan apa, rindu nak gurau2 dengan kawan2, rindu nak study sama2 ( padahal borak lebih ) semua tu memang best dan susah nak dilupakan...

bila dihitung2, dah hampir 5 bulan juga ninie tak bertemu dengan si dia...even sekarang kitorang dah makin dekat, dia di kajang, ninie kat kuala selangor...tapi ada je dugaan yang menyebabkan kitorang tak boleh nak jumpa...seriously ninie rindu sangat2 dekat dia...emm...mungkin ada hikmah di sebalik semua yang sedang berlaku ni..alhamdulillah juga, setakat ni hubungan kami baik2 je..mungkin berkat doa dari keluarga dan juga teman2 tersayang, hubungan ni makin akrab dan rasa sayang antara kami semakin kukuh..

apa yang ninie mampu buat, doakan yang terbaik untuk si dia dan juga ninie...moga ALLAH tetapkan hati kami supaya saling mencintai antara satu sama lain hingga ke akhir hayat kami..kena percaya, semua yang jadi, ALLAH yang tentukan dan kita sebagai hamba, hanya mampu merancang..insyaallah, harap jodoh kami ada..aminnnnn (n_n)


[ ich liebe dich ]


 

18 tinggalan nota:

^^eKaTiKaH^^ said... Click To Reply!

wahh..bahagianye ninie..bdw semoge kekal sampai akhir hayat..^^

Wanie said... Click To Reply!

tabahnye kamu smpi 5 bulan x jmpe..

ninie_azriena said... Click To Reply!

@^^eKaTiKaH^^ amin..terima kasih doakan ninie..tika pun sama tau (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Wanie huhu..sabar je lah..nak wat camner..mungkin lebih dari 5 bulan ni kitorang tak berjumpa (n_n)

Kazen said... Click To Reply!

semoga bahagia...:)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Kazen insyaallah..amin..tanks kazen (n_n)

lilypelangi said... Click To Reply!

semoga tabah n bahagia selalu :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@lilypelangi insyaallah..doakan ninie kuat semangat yer..tanks tau (n_n)

Amy Hypo said... Click To Reply!

semoga berbahagia selalu :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Amy Hypo amin...terima kasih amy doakan kami (n_n)

Azah Daud said... Click To Reply!

insyaallah . kalo da dijodohkan . jauh mane pun tetap bersama . :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Azah Daud insyaallah..amin..tanks yer azah (n_n)

Sebiru Hari Ini© said... Click To Reply!

moga bgia ke akhirnye..aminn==)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Sebiru Hari Ini© tanks doakan kami..harap2 macam tu lah kan..amin...(n_n)

NARDtheNERD said... Click To Reply!

rindu i tak?...
ehehe..
:)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@NARDtheNERD hehehe,,rindu juga lah nard (n_n)

hyemynameisrasyid said... Click To Reply!

ehm.,kalau jodoh xkn ke mana.,insyaAllah^^


salam perkenalan dari Alahai~ jemput la ye^^

ninie_azriena said... Click To Reply!

@hyemynameisrasyid insyaallah..amin..tanks ya :)

tinggal jejak :)