Friday, May 06, 2011

[[ TUMBLR ]] ninie azriena pun ada (n_n)

www.tips-fb.com

hehe..sekarang dah ada kegilaan baru...gila apa ?? gila usha TUMBLR !!! walawei, suka pula ninie men reblog2 post orang2 yang ninie dah follow..actually tak berapa faham sangat nak guna dia..juz tau nak reblog jer...hahaha...sangat teruk tapi ninie still nak mencuba..tak salah kan ??? okie dokie di kesempatan yang ada ni, ninie dengan berbesar hatinya nak promote le TUMBLR baru ninie ni kat kawan2 blog ninie..even simple jer, ninie still nak kongsi juga..boleh la2. hehehe...nanti, sudi2 lah follow tumblr ninie tau (n_n)



6 tinggalan nota:

cik orange said... Click To Reply!

oh..da ade tumblr...
bestnye...

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cik orange best tau..buat lah juga :)

nanareeko said... Click To Reply!

akak dah follow ninie on tumblr.follow akak blik kalo rajin.hee.
http://nanareeko.tumblr.com

ad twitter x?

ninie_azriena said... Click To Reply!

@nanareeko owh..tanks akak..t ninie follow akak tau..
tweet ader jer..ti ninie bagi link ok ??

♥yaya budak suka embun♥ said... Click To Reply!

ade tumblr gak :D

ninie_azriena said... Click To Reply!

@♥yaya budak suka embun♥ yeker ?? jom ah kiter tukar link (n_n)

tinggal jejak :)