Thursday, May 05, 2011

ujian komputer ( JPJ ) vs result sem 2 di UIA

www.tips-fb.com

sejak beberapa hari yang lepas, hidup ninie tak tenteram sangat2..bukan apa..fikir result nak keluar, fikir nak test komputer JPJ lagi..semua tu buat ninie jadi tak tentu arah..huhu...tapi alhamdulillah, semua tanda tanya ninie dah terjawab...result dah keluar dan hasil nya lebih baik dari apa yang ninie jangkakan.. biasalah, budak nakal + malas macam ninie ni, maner lah nak study masa nak exam..study gitu2 jer lah, dan itu lah yang ninie dapat..terima kasih pada semua lecturer2 yang dah banyak membantu ninie dan tak lupa juga pada kawan2..sayang semua!!!! (n_n)


berdebar sangat2 masa nak pi buat ujian komputer pagi tadi, hanya mampu tawakal dan cuba buat yang terbaik...hehehe..yang lawak nya, ninie orang yang paling lambat masuk, tapi ninie orang pertama yang keluar dari tempat ujian tu..semua orang pandang semacam jer..biarlah..as long as ninie LULUS !!! hehe...dapat lah ninie berukband pasnie..coz abang kesayangan ninie yang ada kat indon skung ni dah janji, kalau ninie lulus ujian komputer ni, dia nak belikan 1 untuk ninie..tanks bro (n_n)


[ klik untuk besau kan dyer tau ]

nota comel : tanks sangat pada si dia coz temankan ninie study 
                   undang2 jpj semalaman...eby dah lulus b..ilysm !! (n_n)

10 tinggalan nota:

NARDtheNERD said... Click To Reply!

congrats sbb lulus jpj.. :)


nak i review blog u?
meh join segmen blogreview i. :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@NARDtheNERD tanks nard...huhu..pasni ader bnyk halangan len lagi..(n_n)

mhd faris said... Click To Reply!

sama la..
hahaha

tpi aku dah hbis P, skang dah CDL..jgn jealous

ninie_azriena said... Click To Reply!

@mhd faris atoyaiii..aq baru lulus ujian komputer JPj lah wei..belum test jpj yg tol2 tue..tak jeles pun !!! (n_n)

AKU CHUN said... Click To Reply!

Wah! Tahniah Tahniah! next sem tumpang kereta ye nak pergi kelas. hahaha.

ninie_azriena said... Click To Reply!

@AKU CHUN hehe..boleh jer..kalow ader keter nyer (n_n)

adibdaddy said... Click To Reply!

tahniah

ninie_azriena said... Click To Reply!

@adibdaddy terima kasih (n_n)

cik orange said... Click To Reply!

tahniah..ninie..
pasni leh la jalan2...
same2...kat ks...

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cik orange hehe..tanks..boleh jer..t kiter ronda2 yer (n_n)

tinggal jejak :)