Wednesday, June 22, 2011

Mish Apple GiveAway :)

www.tips-fb.com

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hari ni, ninie join GA yang dianjurkan oleh MISH APPLE a.k.a CIK BIEHA :) Actually, CIK BIEHA lah orang yang bertanggungjawab dalam mencomelkan blog ninie yang biasa-biasa jer sebelum ni. Ninie join GA ni, coz ninie nak meriahkan lagi GA CIK BIEHA dan juga merapatkan hubungan di antara kami berdua dan juga blogger-blogger yang lain. Semua syarat-syarat GA ni dah ninie turuti dan harap-harap ada rezeki lah nak menang something dari CIK BIEHA ye :)

2 tinggalan nota:

Mish Apple said... Click To Reply!

alorhh . akak , hadiah die . edit blog laa . ni baru je di edit . . takpe2 . kalau akak menang . dapat la header bebanyak :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Mish Apple huhu..takper bieha..akak join tok meriahkan agy GA bieha nie.. :)

tinggal jejak :)