Wednesday, June 22, 2011

[ UPDATED ] special entry buat peserta2 Ninie Azriena 1st GiveAway :)

www.tips-fb.com


Assalamualaikum semua. Actually entry ni ninie tulis coz ninie terima idea dan juga komen dari beberapa teman blogger tentang hadiah yang lebih menarik untuk GA pertama ninie. Alhamdulillah, sambutan yang diterima amat memberangsangkan dan ninie nak ucapkan ribuan terima kasih pada semua yang dah join dan juga yang bakal join GA ni.

Disebabkan sambutan yang menggalakkan juga, ninie memutuskan untuk menawarkan hadiah yang lebih istimewa buat para pemenang NINIE AZRIENA 1ST GIVEAWAY : KAU MUZIK DI HATIKU ni. 

Hadiah terkini yang ditawarkan ialah :
  • kotak muzik ( 2 PEMENANG UTAMA  ) 
  • topup bernilai RM10 ( MAXIS/DIGI/CELCOM ) ( 3 PEMENANG )
  • topup bernilai RM 5 ( MAXIS/DIGI/CELCOM ) ( 2 PEMENANG )
  • UPDATED : 2 PEMENANG bertuah akan menerima hadiah tajaan dari CIK NORFA ( hadiah rahsia tau..nak tahu, kena join (n_n)

P/S: tanks sangat2 pada CIK NORFA coz sudi jadi penaja hadiah GA pertama ninie (n_n)

28 tinggalan nota:

fieda said... Click To Reply!

OK SGT2 DAH TU...
SYUKUR SGT KALAU MENANG..

IntaNBerliaN said... Click To Reply!

hadiah ok.. saya nk join jugak lah.. hihi

fiQ'Ra said... Click To Reply!

bole join lagi kan :D heeee

khairul akmal azman said... Click To Reply!

http://khairulakmalazman.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

meh join..seng je

EiZaRaZiErYa said... Click To Reply!

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

aYZal AhmaD FaRHan BiN SaZaLI said... Click To Reply!

ok! asalkan ade hadiah.. haha~

ninie_azriena said... Click To Reply!

@fieda yeker sis ?? tanks yer :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@IntaNBerliaN jemputlah join..tarikh tutup lama agy :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@fiQ'Ra boleh dear :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@khairul akmal azman insyaallah :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@EiZaRaZiErYa terima kasih (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@aYZal AhmaD FaRHan BiN SaZaLI hehe..mesti lah ada hadiah :)

D'ya Marshmello said... Click To Reply!

@ninie_azriena

wah,lumayan ape...anyway hope dapat menang. http://miss-dya.blogspot.com

Sarah Naiema said... Click To Reply!

sangat2 okey ninie..

like3...like3...like3

Allec said... Click To Reply!

ok je ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@D'ya Marshmello huhu..insyaallah..doa2 lah ye :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Sarah Naiema tanks sis :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Allec owitttttttttttttt :)

Miss Eunice said... Click To Reply!

i wanna win! ^^

einz miszmessy said... Click To Reply!

wow!nape tak kabo awl2 nak join ag smpt tak????gagaga....da la sy gilewkan kotak musik~

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Miss Eunice huhu..best of luck dear :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@einz miszmessy hehe..ninie pun sama tau..jom ah join..lama agy GA ni berlangsung :)

Diya Azmi said... Click To Reply!

ok je..:) rezeki laa kat sape2 yg dapat..:)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Diya Azmi tanks diya :)

Jalut said... Click To Reply!

Nini.. ok ..Jalut kasi hadiah untuk GA ni jugak.. nak?? nnti roger jalut k!

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Jalut tol ker nie ?? okie dokie :)

Jalut said... Click To Reply!

haah...tulis dua pemenang hadiah dari saya...

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Jalut orait dear..nanti ninie wat yer :)

tinggal jejak :)