Tuesday, June 28, 2011

Segmen#1 : Aktiviti 3 :)

www.tips-fb.com

orait..tugasan kali ni, ninie kena komen pasal blog-blog rakan ninie tentang apa yang perlu diorang upgrade untuk memperkemaskan lagi blog2 diorang..terlebih dahulu, ninie nak minta maaf tau kalau kawan-kawan rasa cam tak boleh je terima pandangan ninie..tapi ninie harap sangat-sangat diorang ok je..coz komen-komen ni pun untuk kebaikan blog mereka juga..



ninie cadangkan penukaran header yang baru :)


ninie cadangkan ifa remove gadget poll yang kat bawah tu :)


ninie cadangkan sis guna background yang kurang terang
coz tulisan kat blog skung tak berapa jelas :)


cik ungu punya bagi ninie dah ok dah :)







6 tinggalan nota:

*assyiera* said... Click To Reply!

ninie..
assalamualaikum..
saye nak mintak denda ni..
sebab xdapat siapkan cabaran 10hari tu..
denda la.. denda la..

ninie_azriena said... Click To Reply!

@*assyiera* hehe..actually ninie pun tak siap lagi lah dear..takper2..wat jer slow2 tau :)

*assyiera* said... Click To Reply!

@ninie_azrienaooo.. ye ke? hehe.. naseb cekgu xmarah~ tenkiu2..

Ms. Ann said... Click To Reply!

ziarah disini.. untuk hilang rasa bosan..

Ikan Haruan Ubi aka Ikan Ketutu (Marble Goby)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@*assyiera* hehe..cikgu baik nie..:)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Ms. Ann terima kasih sis :)

tinggal jejak :)