Monday, June 27, 2011

[ UPDATED ] special entry buat peserta2 Ninie Azriena 1st GiveAway :)

www.tips-fb.com

ni bukan hadiahnya..
*credit to google image (n_n)

assalamualaikum semua teman-teman blogger yang ninie sayangi..huhu..actually, bersyukur sangat-sangat bila dapat 1 berita gembira ni dari seorang teman blogger yang cukup ninie segani..nak tahu tak apa berita tu ?? berita ni ninie rasa merupakan berita yang akan membuatkan semua peserta-peserta GA ninie gembira sangat-sangat.

hadiah GA di sponsor someone !!! 

nak tahu tak siapakah gerangan yang bermurah hati nak sponsor hadiah istimewa untuk GA pertama ninie nie ?? dia adalah JALUT (n_n) yeay !! cepat tepuk tangan sama-sama..makin banyak hadiah, makin cerah lah peluang untuk peserta-peserta GA ninie dapat habuan masing-masing (n_n). Sila berterima kasih pada JALUT ye..


Hadiah terkini yang ditawarkan ialah :
  • kotak muzik yang comel ( 2 PEMENANG UTAMA  ) 
  • topup bernilai RM10 ( MAXIS/DIGI/CELCOM ) ( 3 PEMENANG )
  • topup bernilai RM 5 ( MAXIS/DIGI/CELCOM ) ( 2 PEMENANG )
  • UPDATED : 2 PEMENANG bertuah akan menerima hadiah tajaan dari JALUT  ( hadiahnya rahsia tau..nak tahu, kena join )

>>> nak join GA pertama ninie ?? klik sini ye (n_n)
>>> ninie baru buat fanpage fb untuk blog ni, sudi-sudi lah like ye ( klik ) (n_n)





12 tinggalan nota:

cx's said... Click To Reply!

yeaahhhhhhh~ suke sambil melompat-lompat. hehe

SyUhAdA said... Click To Reply!

besnye hadiah..
nak join lah..

einz miszmessy said... Click To Reply!

thumbs up!!!!

fiQ'Ra said... Click To Reply!

tepuk tangan..yeyyy ;)

Jalut said... Click To Reply!

eh...jangan letak cik Norfa.. letak jalut.. sebab cik norfa tuh nama blogger sorang lagi.. dia guna CIK NORFA.. tukar JALUT ea.. hehehe..


takpe..rezeki mereka... huhuhu

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cx'salolo..comey nyer dia lompat2 (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@SyUhAdA sila lah join..jemput2 :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@einz miszmessy terima kasih sis :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@fiQ'Ra yeay !! tepuk kaki skali..huhu :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Jalut hehe..silap yer ?? ok2..tanks jalut :)

Cahaya Hidup said... Click To Reply!

best .....!! cam nak join gak lah ini GA :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Cahaya Hidup meh lah join sis :)

tinggal jejak :)