Sunday, July 03, 2011

1 tahun 8 bulan dah..doakan kami ye (n_n)

www.tips-fb.com

alhamdulillah, sekali lagi ninie panjatkan kesyukuran yang tak terhingga diatas kebahagiaan yang telah dipinjamkan oleh ALLAH untuk ninie dan MR.S.A sejak dari awal perkenalan kitorang hinggalah ke hari ini (3/7/2011)

tak mudah nak jalani percintaan jarak jauh..tak ramai yang mampu pertahankan hubungan macam tu..ninie sendiri akui takut pada mulanya, ninie tahu banyak risiko, tapi MR.S.A sentiasa ada dan meyakinkan ninie, soal ajal, maut, jodoh dan pertemuan..semuanya dah dirancang untuk kita sebagai hamba..jangan pernah kesali takdir sebab semuanya dah ditentukan oleh ALLAH..kata-kata tu lah yang ninie pegang sampai sekarang..dan alhamdulillah, semuanya baik-baik saja setakat ni..

ninie berterima kasih sangat-sangat pada semua yang sudi mendoakan kebahagiaan kami..meskipun ada juga segelintir yang cuba meruntuhkan hubungan ni, ninie bersyukur MR.S.A selalu ada memberi sokongan..ninie akui ninie sangat sensitif lagi-lagi bila kami berjauhan..bak kata MR.S.A " biar jasad kita berjauhan, tapi hati kita selalu dekat "..



 awak 
sayang awak sangat-sangat tau..
saya tahu bulan ni bufday awak
saya nak sangat-sangat sambut dengan awak
kalau diizinkan, kita sambut sama-sama nanti ye..
ich liebe dich

31 tinggalan nota:

ary anwari said... Click To Reply!

semoga hbngn nie berpanjangan ok. :) yg penting kepercayaan dan kejujuran terhadap psngn..:)

-✿Ayu✿- said... Click To Reply!

tahniah...moga berbahagia selalu...

ninie_azriena said... Click To Reply!

@ary anwari insyaallah..amin..amin..amin..terima kasih ary :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@-✿Ayu✿- insyaallah..tanks ayu.. :)

Black_roses92 said... Click To Reply!

smoga berbahagia selalu.. bukan sng kn nk kekalkn hbungan jrk jauh.. yg pnting, tolak ansur, persefahaman, prcaya psgn.. :) gud luck..

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Black_roses92 insyaallah..tanks doakan kami ye sis..tanks juga tok tips2 tue :)

einz miszmessy said... Click To Reply!

congrates...mudah2an kan berkekalan...dgn izin-NYA....

ninie_azriena said... Click To Reply!

@einz miszmessy mudah-mudahan macam tu lah..tanks sis :)

D'ya Marshmello said... Click To Reply!

@ninie_azriena

happy aniversary dear ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@D'ya Marshmello tankiu bery2 much..lol :)

Rahmad said... Click To Reply!

smoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin..hee

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Rahmad amin..amin..amin..harap2 lah cmtu kan..tanks yer :)

SyUhAdA said... Click To Reply!

thniah ye..
smoga ad jodoh..
dan shgga ke jinjang pelamin..

cik ETTY said... Click To Reply!

ninie syg ;)
congrates dear `
sys dulu pown PJJ gak.
percintaan jarak jauh
byk sgt dugaan kan
tp nk wt cmne kn. hubungan sys hanya mampu berthn 3taon lebih je. mgkin kami xde jdh
so ninie syg kne jage hubungan ninie baek2 ye ;)
hope kowunk bahagia slamenye~

ninie_azriena said... Click To Reply!

@SyUhAdA amin..amin..amin..harap2 mcm tu lah sis :) trima kasih ye

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cik ETTY yelah sis..tanks sgt bg ninie smgt dan sudi doakan kami ye..tanks sgt2 :)

Farihah Ahmad said... Click To Reply!

gud lcuk :)



mine punya relationship yg yes jarak jauh ni pun dah 4 tahun. seronok ape :p

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Farihah Ahmad huhu..wow..hebat tau..harap hbgn ninie t pun mampu bertahan lama :)

cik zaza said... Click To Reply!

wahh.. tahniah bertahan lama. harap kekal sampai ke jinjang pelamin. mmg susah kn cinta jarak jauh.

*dear, awat lebih kurg je. zaza pun xlama lg masuk setahun7bulan!huhu

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cik zaza huhu..hope kita masing2 berjaya dalam pjj kiter ni zaza..

*huhu..t wat entry kaw2 punyer tau :)

Acik said... Click To Reply!

pasangan bahagia! semoga berkekalan n semakin utuh yer! :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Acikinsyaallah sis..tanks doakan kami :)

saharinasaharudin said... Click To Reply!

happily ever aftr :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@saharinasaharudin insyaallah..amin :)

latifah said... Click To Reply!

hope kekal ke akhir hayat yea ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@latifah tanks sgt2 doakan kami sis..amin..:)

ashafanie said... Click To Reply!

smoga kekal slamnya andai si dia Jodoh. yakin pada ketentuan Allah. Berjauhan itu yg trbaik dlm prhbgan for me..

ninie_azriena said... Click To Reply!

@ashafanie huhu..yelah sis..makin jauh makin rindu..tak sabar nak jumpa dia :)

fifie said... Click To Reply!

hamboi...!
tahniah....semoge berkekalan...emang susah nak jge satu hubungan tue ngan lame...
kite dulu jge 4 years but skung dah xstay....cediy je...4 kak ninie thniah n gud luck in ur ife.....
~fifi~

ninie_azriena said... Click To Reply!

@fifie tanks my junior..doakan kak ninie tau..:)

Syakirah Aimi said... Click To Reply!

http://gilakauu.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-cutie-mutie-ninie.html :> JOINEDDD!

tinggal jejak :)