Sunday, July 03, 2011

first time menang GA dan dapat header comel :)

www.tips-fb.com

assalamualaikum semua..hai2..huhu..baru je semalam ninie balik kampung, dah rasa rindu sangat-sangat kat blog ni..rindu nak blogwalking..rindu nak usik kawan-kawan blogger lain..hehe..ninie memang nakal kan ?? (n_n)

actually, dapat 2 berita gembira hari ni..dan kedua-dua nya datang dari blogger yang berbeza tau..even ninie tak rapat mana dengan blogger-blogger ni, tapi dorang memang best ah bagi ninie..suka usha blog diorang dalam diam..huhu..kan dah cakap kat atas tadi yang ninie memang nakal (n_n) opsssssssssss....jom usha siapa blogger tu dan apa yang ninie menang tu yer..


GA by BRO ADY BUDIKA


sejujurnya sangat-sangat epy coz dapat hadiah dari BRO ADY..
tanks yer bro..
emm..tetiba jer rindu kat abg ninie
abg ninie sekarang bekerja di indonesia.. -____-
rindu kow mok..balik ah mok oit..


header comel dari ED FARIS


actually ninie join segmen yang ed ni anjurkan
kalau nak join klik sini ye 
ni header comel yang ed hadiahkan untuk ninie
coz ninie jadi peserta pertama yang join segmen dia tu


comel kan ??
actually kat tengah-tengah love tu ada ayat " CERITERA NINIE AZRIENA "
tapi tak nampak coz warna hitam..
hehe..tanks ye ed (n_n)




6 tinggalan nota:

eykaa aziz said... Click To Reply!

congrate :D

ninie_azriena said... Click To Reply!

@eykaa aziz tanks dear :)

Ed Faris said... Click To Reply!

tengs yaa ninie.. suka2..

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Ed Faris hehe..sesamer ed..ninie agy suka tau dapat header comel nie..percuma lagi tu..tanks tau :)

einz miszmessy said... Click To Reply!

bestnye!

ninie_azriena said... Click To Reply!

@einz miszmessy alhamdulillah..rezeki ninie kali ni :)

tinggal jejak :)