Saturday, July 30, 2011

Happy Birthday My Love @ MR.S.A !!

www.tips-fb.com


happy birthday to you..
happy birthday to you..
happy birthday to my lovely hubby..
happy birthday to you..


SPECIAL POEM FOR MY SWEET MR.S.A

Another Birthday Together
Your birthday marks another year together;
Such happy times, I couldn’t ask for more,
Spending precious minutes, hours and days
With you, my love, whom I cherish and adore.

We’ve shared so much, we two, in love and friendship;
Each year our bond just seems to grow and grow.
I always want to be right next to you;
To be with you means more than you can know.

You’re always there for me with a loving smile;
I’m never happier than when I know you’re near.
I thought my love for you could not grow stronger;
And yet I love you even more this year.
alhamdulillah bie, hari ni genap lah usia bie 20 tahun..dah tua lah..takda nombor belas-belas lagi tau..huhu..sejujurnya sedikit terkilan sebab tak dapat sambut bithday dengan bie tahun ni..insyaallah, kalau tak ada halangan, kita sambut sama-sama bila jumpa nanti ye bie..eby harap bie suka dengan hadiah eby..=____= sedikit segan dengan hadiah tu sebab agak jiwang..bie jangan gelakkan eby tau..cubit nanti !! (n_n)

eby doakan yang terbaik untuk bie..moga berjaya dalam segala perkara yang bie lakukan..jadi anak yang soleh, jadi anak yang berjasa pada mak ayah dan keluarga..yang penting, ikhlas dalam apa jua yang bie lakukan..eby sentiasa ada untuk bie di waktu susah dan senang bie..maafkan segala salah silap eby pada bie..eby tahu eby selalu buat bie susah hati dengan sikap eby..tapi jauh di sudut hati, hanya bie yang eby mahukan..sebagai seorang sahabat, teman lelaki, dan insyaallah suatu hari nanti menjadi imam dalam keluarga kita..mungkin terlalu awal untuk kita merancang, tapi apa yang eby mahukan, hanya doa yang tulus demi perhubungan kita..insyaallah bie, semua yang kita rencanakan akan menjadi kenyataan dengan izinNYA..

hadiah ?? mesti lah ada bie..jangan lupa tau ikut arahan yang tertera..kawan-kawan nak tahu ke apa hadiah birthday yang ninie sediakan untuk MR.S,A ?? ninie tunjukkan okey..hehe..simple je..


ni hadiah MR.S.A..bantal couple warna biru (n_n)

ninie nak juga..hehe..bantal couple warna pink (n_n)

bantal couple kami..cantik tak ?? (n_n)

sebenarnya ada lagi hadiah yang lagi istimewa..tapi, tu biarlah rahsia..hehe..apa-apa pun, ninie harap kawan-kawan blogger sudi mendoakan yang terbaik untuk MR.S.A, ninie dan juga perhubungan kami..insyaallah, dengan doa dari semua, perhubungan ninie dan MR.S.A berkekalan hingga ke akhir hayat..amin..

p/s: I LOVE YOU BIE !! =)

21 tinggalan nota:

Cik Ceria said... Click To Reply!

wah..sweet nya bantal tu..chumel ^_^

sampai salam besday kat MR.S.A ninie ye..hehe ^_^

semoga hubungan korang berkekalan ^_^

mary ann ;) said... Click To Reply!

HAPPY BIRTHDAY kat dia jugak!!

comel lah bntal tu ;) ;)

Mish Apple said... Click To Reply!

alalalala . sweet .

myra yusreena said... Click To Reply!

nak jugakkk!!hihi..comel lah..aww soo scheweett!! >.<

einz miszmessy said... Click To Reply!

wow....romantis la kowg...mau2!!!haahha....

eiyna zhafirah said... Click To Reply!

wow ! romantik nyee :)
hope kekal ke akhir hayat :)

Liyana Aziz said... Click To Reply!

auchhhh! so sweet, sama la umur kami..., hekhekehek...

wah, ada pillow couple!! nak jugak la bagi kat cik yus... =)

Hans said... Click To Reply!

selamat hari lahir pada yang berkenaan

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

farah hanim said... Click To Reply!

awwwwwwwww..
sweetnyeeeee :)
smoga hbgn ninie smpai ke alam perkhwinan ye dgn mr love ^_^

nas said... Click To Reply!

wahhh. so sweet.. umo dia 20 taun? muda setaun dari aku.. tp nampak matured la dr aku.. warggghh :P
selamat hari jadi mr s.a nih :)

Aimifiqa said... Click To Reply!

selamat hari lahir kepada MR.SA. waa. untungnyee dia dapat cik ninie. sweet gitu. sweet gile korang! jeles pun ade. hihi

Kamil Kahar said... Click To Reply!

smart gak...neway hepi bday to ur bf...gudluck utk korang b2 dl pape jua halangan...

Cik Ezy said... Click To Reply!

comelnye bantal!
ngeee..
sweet la korg..

hira said... Click To Reply!

insya Allah. semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat. hehe :D

p/s: happy birthday untuk si dia tu ye? huhu

merahitujambu said... Click To Reply!

moga panjang umur di murahkan rezeki yaaa kepada tuanpunya besday..hee

Cik bunga mawar said... Click To Reply!

wow! so sweet...
tido malam mesti terlebih lena guna bantal tu untuk peluk2 kan :)

♥ Cik Nur Elyana ♥ said... Click To Reply!

wah.hepi bufday ea..to ur mr.hehe..

cute sgt bntal kapel tue... :)

lilypelangi said... Click To Reply!

sweet !


hapy beday tuk si dia :D

GaDis BuTtErFLy said... Click To Reply!

happy buffday tok mr.S.A ninie.. n semoga korang bahagia ke jinjang pelamin n ke anak cucu.. hihi :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

terima kasih dari ninie dan juga MR.SA... :)

fara kecikk said... Click To Reply!

sweet :) hope berkekalan

tinggal jejak :)