Tuesday, August 02, 2011

salam ramadhan untuk semua :)

www.tips-fb.com

assalamualaikum semua..baru berapa hari tak buka blog, tapi komen dari kawan-kawan dah banyak sangat-sangat..sorry ye tak balas terjahan korang, ninie baru je balik dari kampung malam semalam..hehe..agak terlewat nak ucapkan selamat berpuasa..tapi ninie tetap nak ucap juga,,selamat berpuasa kepada semua sahabat yang beragama islam..moga amalan kita pada tahun ni lebih ikhlas dan diterima oleh ALLAH..puasa biar penuh tau..melainkan kalau ada keuzuran..huhu..

terima kasih juga pada semua yang sudi mendoakan MR.S.A sempena hari lahirnya yang lepas..ninie hargai sangat-sangat dan MR.S.A sendiri pun teruja dengan doa dari kawan-kawan..buat peserta GA ninie, harap bersabar ye sebab MR.S.A belum berkesempatan untuk mencabut undi..maklumlah, dia bekerja sekarang ni dan kena tunggu dia cuti nanti ye..sabar tau..insyaallah, ninie akan buat yang terbaik untuk semua..doakan semuanya berjalan dengan lancar ye..


14 tinggalan nota:

cik najihah said... Click To Reply!

salam ramadhan ninie :)

merahitujambu said... Click To Reply!

salam ramadhan..dh pkr nk buka apa ke rini?heee

Jalut said... Click To Reply!

hai.. ninie.. selamat berpuasa..

ninie bagi nama dia kat jalut,
then suh dia email ke norfa_lyana@yahoo.co.uk
bagi nama, alamat, no phone..

tulis subject, giveaway ninie..


ok?

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cik najihah tanks nana :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@merahitujambu blom lagi lah..hehe..=)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Jalut beres dear..tanks :)

SoLy SoLicious said... Click To Reply!

salam ramadhan :)

Rohaizam Rosli said... Click To Reply!

salam ramadhan dan selamat berpuasa yer... huhu~~~

izfanora said... Click To Reply!

salam Ramadhan dan selamat berpuasa..

iMBobo said... Click To Reply!

slamat menjalani ibadah puasa ninie :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@SoLy SoLicious salam ramadhan juga :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Rohaizam Rosli terima kasih.. :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@izfanora selamat juga ye sis :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@iMBobo selamat berpuasa juga bobo :)

tinggal jejak :)