Monday, July 25, 2011

jom exchange banner dengan ninie

www.tips-fb.com

assalamualaikum semua..hari ni, ninie nak kumpulkan banner kawan-kawan blogger yang sudi nak exchange dengan ninie..hehe..ada ke yang nak ye ?? ninie tunggu respond dari kawan-kawan..kalau sudi, sila tinggalkan komen dan link blog di bawah ruangan komen ni..ninie akan pergi blog korang dan ambil banner korang yang kiut miut tu dan letak kat ruangan ini... korang pun boleh ambil kod banner ninie dan letak dekat blog masing-masing..dengan cara ni, kita secara tidak langsung, dapat mempromote blog kawan-kawan dan meningkatkan traffic blog korang nanti (n_n)


my banner


5 tinggalan nota:

Cik Ceria said... Click To Reply!

ala..tak da banner la..hehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said... Click To Reply!

nak2 leh??heheh..

http://nusha1706.blogspot.com

Farhah Azman said... Click To Reply!

jom exchange..:)

<a href="http://love-cinta-sayang.blogspot.com/>CIK FARHAH</a>

cik najihah said... Click To Reply!

nak2!!

huda raihana said... Click To Reply!

jom jom! kita dah letak banner awak dekat blog kita ^_________^

http://www.simpledoubletriple.co.cc/

tinggal jejak :)