Monday, August 22, 2011

merajuk ?? dipujuk ?? terpujuk ?? =__=

www.tips-fb.com

dear diary :

susah hati sangat-sangat kan bila orang yang kita sayang ni merajuk dengan kita..pendek kata, apa jua yang kita buat serba tak kena bila fikirkan si dia yang jauh di mata tu..rajuk-rajuk dalam perhubungan tu memang lumrah lah kan..itu memang tak dinafikan..kadang-kadang rasa sweet sangat bila si dia cuba memujuk bila kita sedang merajuk..itu saat yang menyenangkan bagi ninie..ninie tak boleh lah nak merajuk lama-lama dengan MR.S.A, nanti rindu sangat-sangat dengan manja dia..MR.S.A, boleh tak jangan merajuk dengan saya ?? sangat rindu pada awak lah...weee =__= apa-apa pun, bila difikirkan kembali, punca merajuk tu kecil sangat-sangat, tapi mungkin juga sebab tahap kegedikan ninie yang melampau membuatkan ninie suka sangat merajuk dengan MR.S.A tu..korang suka merajuk tak ?? naper ye ?? camner nak hilangkan perasaan ni ?? ceciter2 (n_n)
saya memang suka merajuk dengan MR.S.A..huhu =___=

12 tinggalan nota:

H.J said... Click To Reply!

jangan merajuk kuat2..tak elok.haha

ninie_azriena said... Click To Reply!

H.J : akan diubah..haha.. =)

abah khalisha said... Click To Reply!

buat tk tau je..jgn pk..busy kan diri

ninie_azriena said... Click To Reply!

ABAH : huhu..tak boleh juga, sebab mesti teringat kat si dia tau (n_n)

myhatiku said... Click To Reply!

merajuk bertambah syng..aha:D

cantik la blog mcmnie..suke :)
ninie refer kat mane ea.?

Miss Nadya said... Click To Reply!

nice blog..:)

Syafiqa said... Click To Reply!

Salam ramadhan, BLOG ANDA TELAH TERPILIH! kenapa? jom tengok, btw sorry la lmbt lak buat entri ni. n lagi satu, ninie upgrade blog ek? memang akan keluar the latest entri je ke?

ninie_azriena said... Click To Reply!

SYAFIQA : mksdnya ?? bukan selalu pun keluar latest entry ker piqa ?? huhu..btw kalau nak tgk entry lama boleh tekan dekat past..tanks =)

nas said... Click To Reply!

perempuan jgn merajuk kuat sgt tau... nanti org xsuke.. ehhehehehe
weh.. da lain benor da blog ko.. advanced! macam guna flash ke ni???
perh,,,,

ninie_azriena said... Click To Reply!

NAS : haha..tu mmg dah lumrah lah..pompuan ni kan sensitif..lain ?? biasa je ah..tempah kat kawan lah..nak wat sendiri mana reti =__=

My Name is Mar said... Click To Reply!

Errrr... Dah macam Dear YAYAH lah plak..

ninie_azriena said... Click To Reply!

MAR : dear yayah tu ape ?? =__=

tinggal jejak :)