Tuesday, August 23, 2011

langsir raya vs biskut raya

www.tips-fb.com

dear diary :

hari ni ninie dan mama bertungkus lumus mengemas kediaman kami..ye lah, kan dah nak dekat raya ni..jadi hari ni, kitorang mulakan dengan menggantung langsir baru..opkos lah seronok tapi ada rasa nak terkucil juga lah bila panjat tangga tu coz ninie tak berapa suka berada di tempat tinggi..gayat sesangat..huhu..tak mudah nak pasang langsir ni..perlukan kesabaran dan juga ketelitian yang baik..macam mama ninie tu, memang nak hasil kerja yang terbaik, kalau ninie yang buat, main gantung je lah jawabnya..huhu..

alhamdulillah, tempahan biskut raya pun dah berjaya disiapkan, dan sekarang ni waktu untuk buat biskut sendiri pula..ninie tengah cari biskut yang sedap dan menarik untuk dibuat ni..ada cadangan tak ?? oh ye, nanti ninie nak upload pic-pic biskut raya yang lain pula..entry biskut oat bersusu yang tempoh hari memang mendapat sambutan dan menerima rating keyword yang tinggi..malas pula nak printscreen..hehe..nak tak tengok langsir baru ninie ?? meh-meh ninie nak tunjuk..(n_n)


ce teka ni warna apa ?? 

12 tinggalan nota:

Anisa Liyana said... Click To Reply!

wah , ninie dah pasang langsir baru lah , hehe :) bagus bagus ^^ lawa dah blog ninie :)camne ek nak buat ?

ninie_azriena said... Click To Reply!

ANISA : huhu..tanks ya..template ni ninie tempah kat kawan blogger pastu edit sikit2 sendiri (n_n)

Mish Apple said... Click To Reply!

uuu . wana pic . haha

ninie_azriena said... Click To Reply!

BIEHA : emm..ninie still blur agy langsir ni warna apa..hehe (n_n)

Umie Artoqiemie said... Click To Reply!

kaler pitch?

farah hanim said... Click To Reply!

seng je nak ilgkn perasaan merjuk
fara pon suke merjok ngn ehem2
tp fara nk ilgkn nye fara fikr
nk bg die hepi n xbosn asyik kene pujuk
so fara bertolk ansur
pjuk diri sndiri
hehehe

Fitri Senin said... Click To Reply!

Hai ninie..salam kenal dan selamat hr raya. Akak pn blm trnkn lgsir. Hihihihi. Akak follow :)

ainondreamergirl♥ said... Click To Reply!

smgtnya nk raya :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

UMIE : boleh lah juga..huhu (n_n)

FARAH : emm..tol juga tu..yang penting, syg sgt kat si dia (n_n)

FITRI : meh ninie tolong akak pasang nak ?? (n_n)

AINON : mestilah semangat (n_n)

Cik Baju Kurung said... Click To Reply!

umah cbk tak tukar langsir ler tahun nie. hihi . colour pink . betul tak ? :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

CBK : ala2 pink juga lah..cmpur2.. (n_n)

josrevalution said... Click To Reply!

salam kenal..uit..mana shoutmix/box ka sini?..camne nak bw..huhuh

tinggal jejak :)