Thursday, August 04, 2011

senarai pemenang bertuah Ninie Azriena's First Giveaway =)

www.tips-fb.com

dah pukul 5 pm..dan seperti yang ninie janjikan, ninie akan umumkan pemenang bertuah bagi GA ninie yang pertama ni..untuk pengetahuan semua, MR.S.A yang buat cabutan undi ni..jom tengok nombor siapa yang terpilih pada kali ni oleh tangan MR.S.A kita ni ye (n_n)


nombor-nombor mengikut kumpulan masing-masing


MR.S.A dah kasi campur semua nombor-nombor tu


hadiah utama (kumpulan 6 no 3 & kumpulan 12 no 6) - rujuk no kamu di sini


hadiah kedua (kumpulan 7 no 10, kumpulan 11 no 3 & kumpulan 14 no 2) - rujuk no kamu di sini


hadiah ketiga (kumpulan 8 no 1 & kumpulan 14 no 7) - rujuk no kamu di sini


hadiah sponsor dari sis jalut (kumpulan 7 no 6 & kumpulan 9 no 2)- rujuk no kamu di sini

NOTA BUAT PEMENANG:
  • Hadiah Utama:
  • ninie nak nama penuh, alamat dan juga nombor telefon dan link entry korang ( nak pos hadiah )
  • Hadiah Topup:
  • add fb ninie dan ninie akan bagi no pin melalui chat nanti 
  • Hadiah Sponsor:
  • ninie nak nama penuh, alamat, no fon, link entry dan ninie akan pas kan detail kamu pada sis jalut kemudian 
  • semua detail boleh diemelkan ke lady_shirley24@yahoo.com or boleh add fb ( norini hazrina )..ikut keselesaan masing-masing..sila tinggalkan mesej khas "saya pemenang ga hadiah ???" kat ??? korang tulis hadiah yang korang dapat ok..hanya 9 orang je (n_n)
tahniah buat yang berjaya dan terima kasih pada semua yang sudi join GA pertama ninie..pada yang tak berjaya, jangan bersedih dan cuba lagi nanti ye..insyaallah, ada rezeki nanti, ninie buat GA yang kedua pula..doakanlah ye..sebarang kemusykilan, boleh tanya ninie kemudian ye..keputusan adalah MUKTAMAD !!  

SUDI-SUDI LAH KLIK IKLAN NINIE (n_n)

27 tinggalan nota:

Isha Kun said... Click To Reply!

huhu.. sy x menang.. :(

Dianaa said... Click To Reply!

Tak menang :( tahniah utk yg menang :)

Mish Apple said... Click To Reply!

alorhhhh . tak menang . hahah .

Citra NaniZam said... Click To Reply!

alaa xde rezki citra...
tahniah ye pd pmnang..

Cik Siti said... Click To Reply!

cedey...x menang...sob..sob

#ciksuzlin said... Click To Reply!

alhamdulillah~~rezeki Ramadan :]

cx's said... Click To Reply!

aloo.. cx pon tk mng. sedih. huwaaa... btw, thanks ninie! buat la lagi GA ye. hehe

alyafify said... Click To Reply!

alhamdulillah rezeki prtama bulan ramadhan... trime kasih nini n mr sa nini =)

Atiqah Sa'ahiry said... Click To Reply!

xpelah saya mengucapkan tahniah kepada yang menang...selamat berpuasa..

Hans said... Click To Reply!

tahniah pada semua pemenang
:-)

Sheeszshira Shiraz.... said... Click To Reply!

tahniah buat semua pemenang....

officially19 said... Click To Reply!

tak menang.tapi takpe.kepada yang menang tu tahniah.kalau ada GA lagi,saya nak join lagi.=)

♥kisah hidupku♥ said... Click To Reply!

nma sy ade..alhamdulillah dapat jgk akhirnye..

bp said... Click To Reply!

Listen to radio and watch tv online 24hrs non stop in just one click.Visit
CLICK >> WATCH MALAYSIA TV ONLINE
RTM1 .RTM2 ,TV3 ,TVi ,1Hijautv ,PAS TV,MOBTV
AND MORE..
Click >> LISTEN MALAYSIA RADIO ONLINE
WATCHING MOVIE FREE CLICK > HBO FREE <

AyiLarimA said... Click To Reply!

huhu, mira xmenang lagi.. sedih sedih sedih.. nak nangis kuat2..

hihi, tak adelaa.. just kidding. congratx ya ntok yg menang.. for ninie, troskn usaha dlam berblog oke :)

aylliarimasiprincess.blogspot.com

syieda_joy said... Click To Reply!

cikit lg..hihihi..

btw tahniah kepada pemenang ^_^

♥ Nana ^^v ♥ said... Click To Reply!

tahniah kpd p'menang... ^____^

[sutera kasih] said... Click To Reply!

tahniah kpd semua pemenang :)

eykaa aziz said... Click To Reply!

xmenang. bukan rezeki i..
tahniah pd yg menang :)

tinta cik wanny said... Click To Reply!

huhu..name saya xde.

G3-lina said... Click To Reply!

Alhamdulillah.. rezeki ramadhan nampaknya.. terima kasih ye ninie.. saya da anta maklumat d fb awQ~

einz miszmessy said... Click To Reply!

waaaaaaaaaaaaaa....tade rzki nak tmbh koleksi kotak muzik...huuuuuuuuuuuuuuu....

misz fatyen said... Click To Reply!

waa....cik fatyen xmenang lagi..nmpaknyer blom rzki nak menang..huhu....

congret pada yang menang

bexraz said... Click To Reply!

Thanz ninie..... rezeki ramadan gak....semoga dilindungi rahmat Allah .. thanz kepada MR.S.A.. barakallahu fi umrik...

*assyiera* said... Click To Reply!

huhu.. (itu saje mampu kater)
Happy Blogging :)

Kamil Kahar said... Click To Reply!

laaar...cket lg...kenapa kump 11 no 3...nape x no 2...hehe...gurau jer...tahniah pd semua yg menang... :)

G3-lina said... Click To Reply!

kak, saya hantar detail kat email ye..

tinggal jejak :)