Sunday, November 13, 2011

epy sweet anniversary ~ 2 years++ already ~

www.tips-fb.com


jangan pelik sebab entry baru nak keluar..huhu..aritu tak sempat nak buat sebab keterujaan yang melampau..alhamdulillah, satu demi satu dugaan dapat kami tempuhi bersama..even ada yang tak berapa suka dengan hubungan kami, tapi kami still mampu bertahan..memang susah bila berjauhan dengan pasangan, tapi kami yakin, tiap yang berlaku, sudah ditakdirkan..paling penting, kena setia dan percaya pada pasangan..tak kan ada perhubungan yang sentiasa tenang tanpa masalah..betul tak ??

to syg : awak yang terbaik dalam hidup saya..awak yang paling sabar layan kerenah kebudak-budakan saya..saya akui kadang-kala manja saya melebih-lebih, tapi awak still sabar dan cuba yang terbaik untuk penuhi apa yang saya inginkan..2 tahun perhubungan kita terjalin, semua rasa dah kita kongsi bersama..dan semuanya takkan pernah saya lupakan seumur hidup saya..kita saling melengkapi..insyaallah, jika jodoh kita panjang, saya nak sangat jadi kekasih halal awak..kongsi suka duka bersama awak hingga akhir hayat saya..harap sangat semuanya menjadi kenyataan..amin..amin..amin..( 3/11/11 )


taraaaa
hadiah istimewa dari si dia sempena ann kami yang ke-2

~ DEMOK ~

actually, ni teddy kedua yang si dia beri pada ninie..yang pertama ada di entry ini

moga cinta ini kekal hingga akhir hayat..insyaallah..amin..(n_n)


20 tinggalan nota:

aimi said... Click To Reply!

tahniah =)

lieynanilaz said... Click To Reply!

comellah itu teddy...jaga baik2 tau...yelah dari yg tersayang kan..hehe.

ninie_azriena said... Click To Reply!

@aimi tanks sis (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@lieynanilaz insyaallah..akan cuba jaga dgn sebaiknya (n_n) tanks..

Dunia Realiti a.k.a Elih said... Click To Reply!

Sweets :) tahniah...moga berkekalan hingga ke jinjang pelamin,anak cucu dan akhir hayat...tak ada hubungan yg akan aman selalu, mesti ada selisih faham juga..so, selesaikan dgn bijaksana :)

Ezy Chiaki said... Click To Reply!

tahniah!
bestnye dpt teddy..
=)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Dunia Realiti a.k.a Elih insyaallah..selagi mampu, akan cuba pertahankan..tanks..

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Ezy Chiaki huhu..tanks =)

saharinasaharudin said... Click To Reply!

sooo sweeeet.happily ever after ninie ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@saharinasaharudin amin..amin..amin..tanks doakan kami (n_n)

cik LOLA said... Click To Reply!

yeahh, congrats
kita pon baru smbut anivesery yang ke 5
hehe.amin amin.semoga berbahagia.:)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cik LOLA wahhh..lamanya..moga epy2 juga dgn yg tersayang ye..(n_n)

cerita best said... Click To Reply!

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cerita best tanks (n_n)

++ m.0.n.K.eY ++ said... Click To Reply!

gudluck! =)

newbie here..support k! ;)

m!3yr4h_LolLy said... Click To Reply!

tahniah ! ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@ m.0.n.K.eY tanks ye (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@m!3yr4h_LolLy terima kasih sis (n_n)

NUR AIN AZMAN said... Click To Reply!

congrats. hope both of you kekal sampai pasangan couple yg halal dn bahagia dunia & akhirat ^^

ninie_azriena said... Click To Reply!

@NUR AIN AZMAN amin..amin..amin..tanks sista (n_n)

tinggal jejak :)