Friday, December 16, 2011

SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011

www.tips-fb.com




Bachelor Degree of Human Sciences ( PSYCHOLOGY ) 
Universiti Islam Antarabangsa Malaysia ( UIAM )

actually, kos ni memang kos pilihan pertama ninie lepas habis SPM aritu, dan alhamdulillah, setakat ni, ninie still boleh bawa kos yang ninie pilih ni..insyaallah, cita-cita untuk menjadi seorang kaunselor tercapai satu hari nanti..doakan ninie ye kawan-kawan (n_n)

nasihat : jangan dengar cakap orang tentang kos yang kita nak ambil, kita kena yakin dengan kebolehan diri kita dan penggantungan pada ALLAH, tu yang paling utama tau.. (n_n) gud luck !! 


11 tinggalan nota:

nasha sanza said... Click To Reply!

terbaik tu sis ninie..terjah sini tapi saya tak masuk pun segmen nie....hehe..

cik zaza said... Click To Reply!

suka nasihat tu!.hehe..
betul, orang boleh cakap sesuka hati je apa yg kite amek sbb diorg bukan berada di tempat kite.

Fendy said... Click To Reply!

singgah dari segmen yang sama

salam perkenalan dan semoga berjaya
dalam bidang masing2....

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

fathiahRAIHANA said... Click To Reply!

nanti kite pun nak kos ni jugak
:>

misshannajr said... Click To Reply!

nasihat akak..kena dgr juga 'ckp' org sbb tak semua yg kita fikir dan nmpk tu sebenarnya ok..mgkn org lain ada pendapat dan juga pengalaman yg lebih jd nasihat tu sgt berguna..kena balance la pendirian dan pandangan org..tak semestinya ikut ckp org bulat2..moga berjaya ninie :D

Amalina Razali said... Click To Reply!

selamat maju jaya budak HS..:)

http://duniacontengsaya.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

HardiskHifni said... Click To Reply!

jenguk jenguk dari blog lyssa :)

sudah follow, check out mine kalau tak keberatan ye..~

http://anotherguyscribbling.blogspot.com/

Niena Sofea said... Click To Reply!

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena nak ucapkan selamat maju jaya .. =)

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

Niena dah klik semua iklan nuffnang awk ..

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Dengan 1 klik , sudah dapat 20sen .. Churp2 lebih laju daripada nuffnang .. =)

Cik Eykaa said... Click To Reply!

singgh dr segmen yg same . goodluck for ur future :)

saharinasaharudin said... Click To Reply!

ninie!stdnt UIA ke?sama lah. ;)

Syazwani Mazlan said... Click To Reply!

good luck dlm stdy ye....dtg dr segmen yg sme..:)

tinggal jejak :)