Saturday, December 24, 2011

today is my 20th birthday (n_n)

www.tips-fb.com

huhu..masa yang ditunggu pun tiba..alhamdulillah, hari ni genap lah usia ninie 20 tahun..tak sangka pun dah setua ini..sebab still rasa macam budak-budak..tahun ni, ninie dapat lagi celebrate birthday dengan mereka-mereka yang ninie sayang..walaupun ada yang jauh di mata, tapi medium komunikasi jadi penghubungnya..

♥ ♥ ♥ to my lovely mama dan abah ♥ ♥ ♥
terima kasih kerana sudi membesarkan ninie dengan penuh kasih sayang sejak kecil hinggalah ninie dah genap 20 tahun..hanya ALLAH yang mampu membalas semua jasa baik mama dan abah..hanya doa dan restu dari mama dan abah yang ninie harapkan..sayang mama dan abah sangat-sangat tau

 ♥ ♥ ♥ to my big abang ♥ ♥ ♥
terima kasih untuk wish kamu yang terbaik semalam..terharu sangat dapat panggilan dari indonesia..kapan mau pulangnya ya ?? mau nuntut hadiah..terima kasih sebab jadi abang yang gila-gila untuk ninie sepanjang 20 tahun ni..*jangan geli kalau kau baca tau mok..haha 

♥ ♥ ♥ to my cutie adik ♥ ♥ ♥
terima kasih untuk sms birthday tu..walaupun isinya pendek dan ringkas, tapi berkesan juga di hati ni..jangan lupa beli hadiah tau..

♥ ♥ ♥ to my encik hubby ♥ ♥ ♥
terima kasih sebab sudi luangkan masa awak dengan saya seharian semalam..walaupun tahun ni awak sambut awal sehari bufday saya, tapi saya tak kisah..as long as awak ada dengan saya..terima kasih untuk semua kasih sayang awak dan perhatian awak pada saya sepanjang tahun ni..walaupun dugaan datang bertimpa, awak tetap setia memilih saya..tu buat saya terharu sangat dengan awak..



♥ ♥ ♥ hadiah dari sayang ♥ ♥ ♥

hadiah lain pun ada..nak tengok ke ?? boleh je..ni semua dari kawan-kawan ninie..happy sangat-sangat bila dapat hadiah dari diorang..seriusly terharu okey !! jom usha (n_n) 



♥ ♥ ♥ hadiah dari kak ryae & abe faris ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ hadiah dari arifah & afiq ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ special cake dari pika & ryan ♥ ♥ ♥

THANK YOU SO MUCH U ALL (n_n)


nota tapak kaki: semua wish bufday dari kawan-kawan di fb or twitter akan ninie upload kemudian (n_n) 

14 tinggalan nota:

einz said... Click To Reply!

epy bufday dear!hope all ur wish comes true.....^_^ may allah bless u~

Nana afLs said... Click To Reply!

hepi bufday too u juga! ^____^

Fahz said... Click To Reply!

Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan cik ninie..Allah selamatkan kamu..selamat hari lahir cik ninie.semoga panjang umur,sihat selalu dan dimurahkan rezeki..InsyaAllah..

Azzah said... Click To Reply!

hepy besday ninie..:)

SiBudakKurus said... Click To Reply!

hepi besday! MGBU http://kay-akam.blogspot.com/2011/12/doodle-untuk-ninie-azriena.html

emy|farid said... Click To Reply!

hepy bday, jeles. encik tunang tak de 19th dec hri tu, uhuk

saharinasaharudin said... Click To Reply!

happy birthday ninie dear :)

Yatie Awang said... Click To Reply!

nak bagi hadian tak ada cuma ucapan SELAMAT HARI LAHIR
semoga sentiasa di dalam keredhaanNYA...

Tiga hari dalam hidup

Cik Peanut said... Click To Reply!

happy birthday! heee. bnyk hadiah

Budak_Nakal said... Click To Reply!

Happy bsday =)

Nurulchumel said... Click To Reply!

hepy bday yunk!
wish u with all happiness and stay cute always!

Cik Yatt said... Click To Reply!

hepy besday..wah..best gile adiah2 die..huhu

pakaian murah kebaya said... Click To Reply!

selamat ultah yahh n salam kenal..sukses yahh dengan postingan nya

Norgadis Labuan said... Click To Reply!

Happy birthday... moga ceria selalu...

tinggal jejak :)