Sunday, June 03, 2012

Another couplesarry. 2 years 7 months ♥

www.tips-fb.com

Alhamdulillah, dah lepas 4 paper untuk semester ni. Ada 3 lagi paper yang menanti. Mental perlu lagi kuat dari fizikal sebabnya kebanyakan kawan-kawan ninie dah nak habis exam dan dah say gudbye kat UIA tercinta ni. Ninie? Kena jaga UIA sampai 9hb lah gamaknya. Terima kasih ye pada yang jengah blog ninie. Dah lama tak menaip sebab busy dengan exam. Tapi, hari ni special case, so kena, harus, dan seangkatan dengan nya untuk menaip entry.

Another couplesarry untuk ninie dan am. Alhamdulillah, long distance relationship kami masih mampu bertahan hingga mencecah 2 tahun dan 7 bulan. Siapa kata tak boleh bercinta bila pasangan jauh dari pandangan? Salah tu. Kita tak perlu nak ngadap muka pasangan setiap hari pun untuk jatuh cinta. Rasa ni, hanya kita dan pasangan je yang tahu. Ninie dengan am macam couple-couple lain juga. Adat lah dalam hubungan, ada pasang surutnya. Ninie bertuah dapat am sebagai kekasih sebab dia selalu support ninie dalam susah dan senang ninie. Korang ada tak yg bercinta jarak jauh macam kitorang? 

Terima kasih pada yang sudi mendoakan kebahagiaan kami, hanya ALLAH yang mampu membalasnya. Walau apa pun jadi, ninie harap sangat jodoh kami berkekalan hingga ke akhir hayat. 

ISTIMEWA UNTUK AWAK : SYAHMIZI AZRI BIN ABDUL GAFAR =)

" LONG DISTANCE RELATIONSHIP ITU BUKANLAH PENGUKUR JARAK DAN JUGA SAYANG. KALAU DAH DINAMAKAN CINTA, DI MANA PUN AWAK, HATI SAYA TETAP SAYANG ♥ "


11 tinggalan nota:

EtySalbiah Abdurrasik said... Click To Reply!

woww..so sweet..may u've longer relationship with him..ever after..amin~..

Nurulee said... Click To Reply!

Pray for you both happiness =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/judge-by-its-cover.html

Ezy Chiaki said... Click To Reply!

comel je korg..
=)

Hafizin Jamil said... Click To Reply!

untung la kan..?hehe

Cik Siti Hajar said... Click To Reply!

suwiiitnye... ^___^

Nurul Fazlina Mohamad Zahran said... Click To Reply!

Hai!

Done following ur blog
kalau sudi, meh la blogwalking blog sye..
dan follow :D

btw, very impressive blog!

http://fazlinazahran.blogspot.com/

eintan nurfuzie said... Click To Reply!

yg penting jujur dan keeprcayaan kan?
jom join sini
http://www.nurfuzie.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

cynta ieda said... Click To Reply!

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..byk hadiah menarikk

B33HA B3n said... Click To Reply!

"Rasa ni, hanya kita dan pasangan je yang tahu." ~

suka ayat tu..^_^

♥ MRS NON ♥ said... Click To Reply!

Salam kenal.... ^__^

sweettt!! :)




feel free to visit my new blog :)
http://mrsnon.blogspot.com/

ilyas ahmad said... Click To Reply!

semoge berbahagie...^^

tinggal jejak :)