Sunday, October 28, 2012

Hari Raya Aidiladha 2012 di Perak ♥

www.tips-fb.com

Berhabuk betul blog kesayangan ninie. Maklumlah, line internet ni tersangat lah laju dan "membenarkan" ninie untuk selalu online dan berblogging =D huhu. Actually, for the first time, family ninie korbankan seekor lembu   kat rumah kitorang sempena Hari Raya Aidiladha 2012 ni. Perasaan? Opkos lah teruja! Even tak cukup ahli keluarga yang ada masa tu, alhamdulillah, semua urusan berjalan lancar dan dipermudahkan ALLAH. Lembu yang dikorbankan tu pun tak banyak ragamnya. Tak banyak nak story, juz nak share gambar-gambar sebagai kenangan =D


lembu yang dikorbankan..nampak tenang je (^___^)


my beloved auntie sibuk di dapur (^___^)


ninie si penjual daging lembu =D 


my lovely mama (tengah), uncle, dan auntie dura =D


sibuk benor nampaknya =D *yang baju petak tu abah ninie (^___^)


stesen memotong dan membungkus daging (^___^)

2 tinggalan nota:

Terbang Bersamaku said... Click To Reply!

muka lembu yg nak kena korban tue tenang ajer...tak takut langsung...

btw, selamat hari raya aidil adha...:)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Terbang Bersamaku dia dah redha tok dikorban lah tu =)

tinggal jejak :)