Saturday, November 03, 2012

♥ Happy 3 years Anniversary ♥

www.tips-fb.com





Special entry dedicated to HIM sincerely from ME 

awak,
alhamdulillah, hari ni genaplah 3 tahun kita bersama..
bermula dari teman biasa, awak kini merupakan insan yang paling istimewa di hati saya..
susah untuk saya ungkapkan perasaan saya pada awak..
semuanya terjadi di luar jangkaan kita..dan ini lah takdir cinta kita..

awak,
ingat lagi tak masa mula-mula kita kenal?
saya ingat lagi, awak kata saya sombong sebab tak layan awak mula-mula tu..
tapi awak tetap sabar dan berusaha untuk kenali saya..
awak, saya ambil serius apa yang awak buat tu dan awak buat saya ingin mengenali awak dengan lebih lagi

awak, 
pertama kali jumpa awak, saya yakin awak lah yang terbaik untuk saya..
awak seorang teman yang setia, pendengar yang baik, bersabar dengan kerenah saya..
awak faham apa yang saya mahukan, awak mewahkan saya dengan kasih sayang awak..
semua nya sangat bermakna dan indah buat saya awak..

awak,
semua pemberian awak pada saya, akan saya simpan sampai akhir hayat saya..
saya sayang semuanya macam saya sayangkan diri saya sendiri..

awak,
kadang-kadang hati kecil saya memberontak..
kenapa kita tak  macam couple-couple yang lain..
selalu dapat jumpa pasangan diorang, selalu dapat keluar bersama..
tapi awak selalu beri semangat kat saya..
percintaan jarak jauh memang sukar kalau hati tak betul-betul bersedia..
percintaan jarak jauh memerlukan pengorbanan yang tinggi..
percintaan jarak jauh perlukan persefahaman antara kedua belah pihak..
kepercayaan dan kesetiaan adalah kuncinya..
dan dengan kepercayaan itu, saya setia menanti awak..

awak,
saya tahu, saya masih belum dapat jadi yang sempurna di mata awak..
saya tahu, masih banyak kekurangan yang ada pada diri saya..
maafkan saya andai pernah melukakan hati awak sepanjang 3 tahun perhubungan kita..

awak,
bukan harta dan kemewahan yang saya mahukan..
cukup dengan apa yang ada, saya terima kekurangan dan kelebihan awak..
paling utama, restu keluarga dan doa dari kawan-kawan mengiringi kita..

awak,
tiada hubungan yang sentiasa bahagia tanpa sebarang dugaan..
saya harap, awak sudi melalui apa jua dugaan yang datang dalam hubungan kita bersama saya..
saya harap awak sudi menerima saya dalam keadaan yang serba sederhana..
saya harap awak sudi menyayangi dan mencintai saya sepanjang hidup saya..

awak,
selagi awak di sisi saya, saya yakin semua nya akan baik-baik sahaja..
tipulah kalau saya kata hubungan kita tak pernah diduga..
pelbagai jenis dugaan dan halangan yang kita terpaksa lalui sebelum ini..
alhamdulillah, kita masih mampu untuk mempertahankan cinta kita hingga ke hari ini..

awak,
saya menanti saat indah di mana kita bakal disatukan satu hari kelak..
itu lah detik yang sentiasa saya nantikan dalam hidup saya setelah memiliki awak..
tak sabar rasanya untuk menjadi kekasih yang halal bagi awak..
moga ALLAH panjangkan jodoh kita dan satukan kita dalam satu ikatan suci bernama perkahwinan..

awak,
saya tahu kita jauh dan akan selalu rasa rindu..
percintaan jarak jauh perlukan pengorbanan kan awak..
biar jauh di mata, tapi sentiasa dekat dalam hati..
bila awak rasa rindu, pejamkan mata dan ucapkan..

" Ya Allah, aku rindukannya kerana-Mu Ya Allah, Jauhkanlah daku dari perkara yang membuatkan aku lupa kepada-Mu. Aku semakin mengerti, ‘JARAK’ ini bukan untuk menghukumku, tetapi ‘JARAK’ ini untuk MENJAGA aku dan dia " 




48 tinggalan nota:

reenapple said... Click To Reply!

Wish both of you the best. Semga bahagia sehingga ke akhir hayat dan ke pelamin harapnya. Amin.. ( Mulut aku selalunya masin. haha)

#Eh eh.. lupa nak wish. Happy Anniversary.. =D

ninie_azriena said... Click To Reply!

@reenapple epynya...minta2 masin betul lah mulut reen ye..tanks sgt2 (n_n)

Princess Pinky said... Click To Reply!

alhamdulillah ~ semoga jodoh selalu bersama kalian. amin :D eh awkkk, na mntk tlg. tlg aja buat commentbox cmni. nakkkk ! :D

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Princess Pinky tanks a lot awakkkkkk (n_n) nak comment box ni? act kita dah lama wat, nanti kita carikan tutorial dia ye (n_n)

Cik P.A. said... Click To Reply!

happy anniversary dear...akak doakan semoga ada jodoh ya.....semoga ALLAH sentiasa memelihara hbgn kalian berdua :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Cik P.A. sweeeettnya akak..tanks sgt2 doakan kami..amin..amin..amin.. (n_n)

Princess Pinky said... Click To Reply!

@ninie_azriena heee. oke dear ! thanks taw. nnt klo ad, inform kt Cbox owg taw. makseh :) have a nice day dear !

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Princess Pinky dah send dah (n_n) gud luck ye =D

Mia Liana said... Click To Reply!

happy anniversary ya... moga berbahagia hingga ke akhir hayat...

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Mia Liana terima kasih mia.. (n_n) amin..amin..amin..

Asmieza As said... Click To Reply!

:) cantik kotak comment . suka suka

myliona said... Click To Reply!

semoga berkekalan. aminnn

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Asmieza As huhu..tanks sis =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@myliona amin..amin..amin..terima kasih (n_n)

~ Cik LuLu ~ said... Click To Reply!

semoga cinta berkekalan hingga ke alam perkahwinan InsyaAllah.. Cinta jarak jauh memerlukan kesetiaan yang sangat tinggi.. tabik kat korang

mate saya bulat said... Click To Reply!

semoga berbahagia ninie till jannah. jagalah hubungan ni sebaik mungkin. jangan lupa ALLAH ye :)
wish both of u the best ^^,

ninie_azriena said... Click To Reply!

@~ Cik LuLu ~ betul tu sis..mmg bnyk dugaan dan cabarannya..tanks ye doakan kami.. (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@mate saya bulat insyaallah..ninie jg hbgn kami sebaik mgkin..ALLAH yg tentukan segalanya..terima kasih (n_n)

Nur Amiera said... Click To Reply!

semoga bahagia selalu :D

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Nur Amiera insyaallah..tanks doakan kami.. (n_n)

Daus said... Click To Reply!

semoga hubungan berkekalan hingga ke syurga Al-Firdausi, InsyaAllah..
hehek..

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Daus insyaallah..amin..tanks (n_n)

CikMunBlogger said... Click To Reply!

happy annivesarry . semoga kekal sampai jinjang pelamin and kekal selama - lamanya .

kawen jangan lupa jemput cikmun k . huhu XD

ninie_azriena said... Click To Reply!

@CikMunBlogger swetnya..amin..amin..amin..tanks cik mun..insyaallah, ninie jemput semua kawan2 blogger tau (n_n)

~didiey~ said... Click To Reply!

so sweet of u my dear :)
wishing u Happy 3rd Year Anniversary..
moga percintaan anda berdua kekal :)

Dianaa said... Click To Reply!

moga kekal hingga akhir hayat, insyaAllah ^^

ninie_azriena said... Click To Reply!

@~didiey~ amin..amin..amin..terima kasih sangat2 doakan kami (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Dianaa insyaallah..harap2 camtu lah..amin..amin..amin.. (n_n)

Mish Apple said... Click To Reply!

moga kekal :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Mish Apple insyaallah..tanks ye dik (n_n)

shuhadaothman said... Click To Reply!

moga kekal hingga jinjang pelamin dear. :) Happy anniversary!

ninie_azriena said... Click To Reply!

@shuhadaothman insyaallah..amin..amin..amin..tanks sis (n_n)

Cik Yaya said... Click To Reply!

hepi 3rd anvsry too..smoga bhgia hnga akhr hyt hndaknye..amin..andai dia jodoh kamu, terima dgn hati yg terbuka dan bsyukur kerana pasti dia adlh yg tbaik utk kamu..Insyalh..=)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Cik Yaya terima kasih cik yaya..harap itu yg terbaik tok kami..amin..amin..amin.. (n_n)

Ottey Ak Duncan said... Click To Reply!

Happy anniversary :)
smoga akan terus berkekalan ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Ottey Ak Duncan terima kasih (n_n)

Nelly Strange said... Click To Reply!

wah . lama tu ... hope kekal . :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Nelly Strange harap macam tu lah..tanks ye (n_n)

shiyda said... Click To Reply!

happy anniversary ye dear ! moga kekal till jannah :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@shiyda tanks sis..amin..amin..amin.. (n_n)

M@M@ SH@RIDZ said... Click To Reply!

moga terus kekal sepanjang hayat dan bahagia bersama anda.....

salam BW

http://memoriessharidz.blogspot.com

mawarberduri said... Click To Reply!

happy anniversary..harap berkekalan....

ninie_azriena said... Click To Reply!

@M@M@ SH@RIDZ insyaallah..amin..amin..amin..terima kasih (n_n)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@mawarberduri amin..amin..amin..terima kasih doakan kami (n_n)

nabila said... Click To Reply!

semoge kekal until jannah yew :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@nabila amin..amin..amin..terima kasih (n_n)

NNisa said... Click To Reply!

sweeett sangat. :)

tabik ngn korg sbb boleh perhubungan jarak jauh. tak semua boleh pertahankan.

semoga sampai ke jinjang pelamin dan bahagia sampai bila-bila. xoxo

ninie_azriena said... Click To Reply!

@NNisa insyaallah..terima kasih ye =)

tinggal jejak :)