Sunday, March 31, 2013

university life =D

www.tips-fb.com

Assalamualaikum semua. Serius, dah lama sangat ninie tak update blog. Bukan tak nak menulis lagi, cuma masa sangat mencemburui ninie dan line tenet yang kadang-kadang laju dan selalunya sangat lamabat seperti siput sedut. Btw, hari ni ninie baru je balik uia. Cuti mid sem ninie yang seminggu tu dah habis. Omai, serius sedih and tak cukup pun sebenarnya cuti tu. 

Macam biasa lah, masa cuti tak mungkin lah dihabiskan dengan buat assignment kan. Study apatah lagi, memangnya ke laut. Sekali datang je kampus balik, terus pening sebab baru la nak sedar yang sebenarnya diri ini harus melakukan banyak assignment. OPPSSS!

Dear my lovely and owsem readers, nak cakap TERIMA KASIH sebab korang still lagi datang and komen entry-entry ninie. Bukan ninie tak nak balas komen korang tu, jangan kata ninie sombong tau. Ninie still macam dulu. 



Eeh, dah macam lari topik. Hehe. Pape pun, minggu ni memang la ninie dapat holiday yang sangat owsem dengan family tersayang di perak. BUT, minggu depan berderet lah assignment yang kena diselesaikan. Dah nama pun university life kan, takkan boleh lari dari semua tu. So, ninie harap korang boleh tolong doakan ninie dan kawan-kawan kat uia ni berjaya survive dengan jayanya untuk semester kali ni. =) 

ada 1 assignment, 1 mid term, 2 quiz dan 1 presentation minggu depan..doakan ninie berjaya ye =) 


2 tinggalan nota:

Sabila Azam said... Click To Reply!

Waalaikumsalam akak...

Bieyla doakan akak and kengkawan akak baik2 and wish u gudluck..

Btw, bestnya dpt bercuti.. Bieyla cuma duduk rumah je.. Bohsan... Tgh tunggu result dr matrik, upu n ipg..

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Sabila Azam hehe..tanks a lot dik..moga berjaya dpat kos yg diminati =D

tinggal jejak :)