Sunday, May 19, 2013

counting the days =)

www.tips-fb.com

Dear my lovely blog,

Sedar tak sedar, selesai sudah sesi pengajian ninie di UIA tercinta untuk semester kali ni. Memang dah lama tak update blog dek kerana kekangan masa dan juga line incik broadband yang lambat. Serius rindu nak menaip.

Dan macam biasa la kan, dah habis belaja, mesti lah ada FINAL EXAM. Ye, final exam yang buat kepala semua student termasuk lah ninie pening dan stress. Lagi-lagi bila tengok cam untuk sem ni, ciput-ciput je semua. Alahai, memang menduga betul lah. Apa yang mampu, usaha untuk final ni dan selebihnya serahkan pada ALLAH untuk semua keputusannya nanti =)

FINAL EXAM SCHEDULE
  • 25/5/2013 - COGNITIVE PSYCHOLOGY
  • 26/5/2013 - PHYSIOLOGICAL PSYCHOLOGY
  • 27/5/2013 - ARABIC (LEVEL 6)
  • 31/5/2013 - PSYCHOLOGY OF HUMAN RELATION
  • 1/6/2013 - METHODS OF DAWAH
  • 5/6/2013 - PPSYCHOLOGY OF LEARNING

p/s: tolong doakan ninie dan rakan-rakan yang lain dipermudahkan untuk menjawab semua paper final kami ye..tanks a lot (n_n)

6 tinggalan nota:

AKU CHUN said... Click To Reply!

All the best!

ninie_azriena said... Click To Reply!

@AKU CHUN tanks a lot =D

Khalilah MNor said... Click To Reply!

Gud luck tau nini! btw sy pun dr u yg sama :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Khalilah MNor yeke? waaaa...beshnya ! gud luck too =D

AZ Collection said... Click To Reply!

Salam..

Jom singgah AZ Collection.. Mcm2 pilihan PEPLUM ade kat sini..
Dapatkan dengan harga yang SANGAT MURAH!! Nak tempah FELT KRAF pn blh.. Apa lagi?
Jom la singgah sini

https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002..

Jom LIKE.. <3

Bang Dika said... Click To Reply!

follow balik ya kak
http://babangdika.blogspot.com/

tinggal jejak :)