Saturday, September 14, 2013

Hye New Semester!

www.tips-fb.com



Like always. Not be able to free myself from the campus life. Again, I'm here! (IIUM GOMBAK) for my new semester. Terus gigih menggalas status sebagai seorang student. Dan pastinya, semester yang baru, subjek yang baru, kelas yang baru, tapi KESAYANGAN tetap sama. Tetap setia gitu =D hik2

Ramai yang dok tanya bila nak graduate. Kenapa? Sebab lama sangat kot dah bertapa kat UIA tercinta ni. Actually ninie ada lagi 3 sem termasuk sem kali ni. Normal lah budak Psychology kat UIA ni habis degree diorang dalam 4 tahun. Jangan terkejut sangat lah ye. =D

Yang pakat tanya bila nak kahwin, hamboi, gatal no kome ye. Ninie muda lagi okey. Tapi jangan risau lah, kalau "hari" tu tiba, ofcoz lah canang pada semua teman blogger. *doakan kami* (n_n)

Sem ni best sebab kelas ninie just pada waktu pagi sampai tengahari. Maknanya, petang boleh lah tidur puas-puas. Okey tipu. Assignment dah mula bertingkek-tingkek. Tapi awal-awal ni mood nak buat assignment tu tak muncul lagi. Hik2. =D

Okey lah. Nak layan Running Man. Tata. =D 

Doakan ninie berjaya dapat DEAN LIST sem ni ye! =)


8 tinggalan nota:

Haneeza Mohamad said... Click To Reply!

good luck my dear :-)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Haneeza Mohamad tanks a lot ! =D

Cik Mun said... Click To Reply!

all the best k :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Cik Mun hik2..tanks a lot cik mun =D

nuratika aziz said... Click To Reply!

gud luck.insya-allah,kalau uaaha betul-betul dan doa adalah rezeki dapat dekan.saya doakan :)
free2 do drop a visit to http://swatchoren.blogspot.com/2013/12/juniors-in-house.html
thanks :)

kemey said... Click To Reply!

good luck dear =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@nuratika aziz terima kasih awak ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@kemey tanks ;)

tinggal jejak :)