Thursday, January 09, 2014

Waiting for the last paper ! =)

www.tips-fb.com

Kesian baby blog pinky ni sebab dah terlalu berhabuk. Maaf ye semua. Dah lama tak blogwalking, dah lama tak taip entry baru sebab busy sangat dengan tanggungjawab sebagai pelajar sepenuh masa kat UIA tercinta. Nanti ninie try blogwalking blog kawan - kawan lain ye. Terima kasih sebab still ada yang datang jengah blog pink ni and bagi komen - komen yang positif. Ninie suka sangat ! Of course =D

Btw, sekarang ni tengah menghitung hari nak balik rumah, nak tunggu last paper 12/1 ni. Kawan - kawan lain dah ramai balik bercuti semester. Ninie je yang dok melangut kat UIA ni ha. Setiap sem habis paper lambat. Nak buat macam mana, redha je lah akak. Hihi. Last paper untuk semester ni adalah paper yang memang ninie tak faham apa yang ninie belajar sebab setiap kali kelas mesti mengantuk sebab kelas nya pukul 8.30 tak pun sebab memang tak berapa minat tapi kena ambil juga. Hihi. Pun boleh kan? Nak tahu paper apa? Paper Psychometric Principle. Ha, nak sebut pun berbelit lidah tau.

Sempena tahun 2014 ni, nak wish all the best untuk semua kawan - kawan blogger walaupun dah agak lewat wishnya. Better ada dari tak ada kan? And please, doakan ninie dan kawan - kawan dapat jawab final paper kitorang ni dengan jayanya ye? Okey, dah tak tahu nak bebel pe. Sambung bebel next entry wokeyh ! Tata uols =)




jom study ! you can do it ninie ! fighting ! =) 

3 tinggalan nota:

asyiqin nasir said... Click To Reply!

yeah...good luck =)

Noor Akmal said... Click To Reply!

Wish you a basket of lucky charms that will make your wish come true..my bestie :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Noor Akmal tanks a lot =D

tinggal jejak :)