Wednesday, April 13, 2011

DIGI EASY~~~ terima kasih sayang (n_n)

www.tips-fb.com

huhu...alhamdulillah, akhirnya "hantaran" yang ninie tunggu2 dari si dia selamat tiba di rumah petang tadi...huhu..sangat2 lah berbunga hati ini tatkala menerima bungkusan istimewa dari si dia tue...hahah..ayat nak geli jer ninie nie..biarlah..yang penting, ninie epy gler2 ah hari nie..

bukan aper..si dia kirimkan pek DIGI EASY kat ninie..dengan DIGI EASY, kitorang boleh lah berhubung dengan lebih kerap dan kos nyer pun tiada..dalam erti kata lain, semuanya FREE!!! hehe..tapi adalah limit time dia..dalam kol 8.01 p.m sampai lah 11.59 p.m, apa juga mesej dan juga panggilan akan dikenakan bayaran,,,tapi bila masuk jer kol 12, semua nyer free untuk 3 no digi yang telah pun kita daftarkan..* tu per yg digi bg mesej ah kan..ninie baru nak try nie...

huhu..tak sabar nyer nak tunggu malam, nanti boleh lah bergayut sepuas2 nya..opsss...tak lengkap ah entry ni tanpa gambar2 kan..lepas dapat jer kiriman tadi, ninie pun terus lah memfotokan benda2 tu tok letak kat blog kesayangan ninie nie...jom tengok (n_n)


hehe..ni nama penerima kiriman 


ni pula nama si pengirim yang tersayang 


benda yang dikirim
menjadi alat penghubung kami yang jauh nie..huhu


nota cinta:   terima kasih sayang di atas pemberian nie..
                     meskipun kita jauh, kita still dapat berhubung selalu..
                     i love u so much !!!!! syahmizi azri...(n_n) 

18 tinggalan nota:

chaie safri said... Click To Reply!

nak tau plan digi easy ni oke ke x?? kalo da pakai nanti, gtau la ye.. =)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@chaie safri insyaallah..t ninie gtau tau..roger2 k (n_n)

Anonymous said... Click To Reply!

amacam. okay tak? i nak beli kalau ok

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Anonymous ninie baru jer nak cuba nie..tapi ptg tadi kol, mmg tak kena bayaran ah buat no yg ninie dah daftar (n_n)

Dian Dahlia said... Click To Reply!

digi easy prepaid mmg besh! saya dh guna, sesuai utk ske bgayut n msg2 nih..

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Dian Dahlia yeker?? besh nyer..tak sabar nak guna tau..tanks share info ngan ninie yer..(n_n)

buyat(bebola tomato) said... Click To Reply!

gayut la puas2 time cuti ni

ninie_azriena said... Click To Reply!

@buyat(bebola tomato) itu semestinyer (n_n)

mhd faris said... Click To Reply!

sampul besau tuuuuuuuuu

ninie_azriena said... Click To Reply!

@mhd faris manaer ader besau ah..kecil sajer ma...:)

faisal said... Click To Reply!

ni kuat gayut ni..
tapi digi line tak brape sangt..kalau kat area kl okla..

http://faisalapardi.com/

ninie_azriena said... Click To Reply!

@faisal hehe..takder ah kuat sgt..so far, line dg kat kuala selangor sgt2 baik dan memuaskan :)

nazirulhazwan~ said... Click To Reply!

digi easy prepaid mmg terbaik, internet pon murah, rm15 semiggu unlimited:) hehe

ninie_azriena said... Click To Reply!

@nazirulhazwan~ betul3x...semua nyer easy lah..harap digi tak tukar plan nie..memang mantop dan terbaik (n_n)

nas said... Click To Reply!

salam ninie.. wah.. bestnye dapat digi easy tuh..
aku ni xgune digi sbb xramai kawan gne digi..takut bankrap plak aku..
hehehehehe
tp DiGi is the best telco.. cuma xramai gne :P

ninie_azriena said... Click To Reply!

@nas hehe..ninie dah ader 3 no dah skung..tp digi ni khas tok kitorang borak...(n_n)

adibdaddy said... Click To Reply!

wah bertuahnya dia

ninie_azriena said... Click To Reply!

@adibdaddy hehe..alhamdulillah (n_n)

tinggal jejak :)