Sunday, May 01, 2011

kursus "KPP" (n_n)

www.tips-fb.com

ngee~~~lama nya tak update blog..tak tahu nak tulis apa..hahaha...lagi pun, tengah busy siapkan report card anak2 murid kesayangan ninie tu..lupa nak cerita kan..actually sekarang ni ninie dah start kejer jadi ustazah ganti kat kafa belakang rumah ninie ni..kafa seri al-ain pergi balik ninie nek motor...opsss...ni yang nak story mory ni..even tak der lesen, terpaksa gak ah beranikan diri and bawa motor perlahan2 tok pergi ke tempat kerja..

sebab risau kan keselamatan ninie, mama dan abah pun suruh lah ninie pi amek lesen memandu..hehe..actually ninie malas gler ah nak amek lesen tapi sebab dah kena push ngan diorang, ninie pun pi ah daftar nama untuk masuk kelas memandu..

ingatkan senang jer nak dapatkan lesen, rupa-rupanya sangkaan ninie tu meleset giler!! atoyaiii...banyak kowt step2 yang ninie kena lepas tok dapatkan lesen ni..dah lah mahal, banyak plak step..makin berat lah hati ninie ni nak pi kelas..hehehe

STEP 1 ninie kena ikut kursus KPP @ KURIKULUM PENDIDIKAN PEMANDU..kena belajar lagi..baru jer fikir nak rehat2 jer dari semua nie...kursus yang agak memboringkan pada awalnya tapi disebabkan dipimpin oleh guru yang sempoi, lama2 ninie rasa enjoy plak dengar ceramah tu..( 5 JAM KOT !! ) hehe..ramai adik2 jer yang amek kursus tu..padan muka ninie coz amek lesen lambat2..pas habis jer ceramah tu, cikgu pesan sowh baca buku latihan yang dah diberi tu elok2 tok make sure kitorang lulus ujian komputer nanti...



taraaaaaaaaaaa
ni lah buku nya..

wish me luck ok ?? 

nota comel : saper2 yang ada tips tok mudahkan ninie lulus ujian komputer
                        ni sila2 lah kongsi kan tips korang ngan ninie erk (n_n)

10 tinggalan nota:

Rozuan Ismail said... Click To Reply!

good luck allthe best!harap2 dapat lesen

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Rozuan Ismail amin...harap2 macam tu lah kan..tak sabar nya (n_n)

maisarah arora said... Click To Reply!

gud luck....saya baru lepas habis ujian komputer alhamdulilah lulus skrg tggu bljr kereta 10 jam plk....
tips saya baca dan buat je semua soalan yang ada dlm bku latihan undang2 tu..wat smpi abis insyallah blh buat ujian komputer sbb soalan dia kebykkannya sma je gan bku latihan tu..

ninie_azriena said... Click To Reply!

@maisarah arora hehe..syok nyer lah dyer..dah lepas ujian komputer..harap2 ninie pun lulus ah t..gud luck tok kita ok (n_n)

ghostgulz said... Click To Reply!

ninie, all the best ! soalan dia cam biasa je. lau ninie da tau peraturan jalan raya yang ada , senang laa. :) lagi satu. cuba tengok bab memotong ngan melintas semua. fighting ! :D

ninie_azriena said... Click To Reply!

@ghostgulz huhu..tanks kgsi tips2 tue dengan ninie tau..cuak gak nie coz slama nie tak amek tau sgt tentang benda2 nie..tankssss (n_n)

cik orange said... Click To Reply!

do the best....
dulu time saya amik...mula2 rase x confident gak lame2 ok je...x lah sesusah yang di pikirkan....
insyaAllah lulus...

ninie_azriena said... Click To Reply!

@cik orange amin..harap2 camtue lah kan..tanks bg ninie semangat dan doakan ninie..(n_n)

nas said... Click To Reply!

hhehehe.. gud luck ea..
aku dah nak full da lesem motor
lesen keta xamek agy
ujian komputer tu senang sangat..
jujurnya aku cuma salah 2 soalan je..
hehehe.. formulanya.. hafal :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@nas hehe..tu ker formulanyer?? ninie amek dua2 sekali..keta&motor..doakan ninie berjaya tau !! (n_n)

tinggal jejak :)