Wednesday, April 13, 2011

secret recipe ?? saya mengidam !!!

www.tips-fb.com

emm...baru je berapa hari duduk kat rumah, tapi dah rasa bosan gler2...takder watper pun kat umah nie...online jer kejernyer...pastu makan...huhu...ty balik uia bulan 9 ni konpim2 ah ninie jadi macam ikan buntal tue...actually tetiba je hari nie teringin sangat2 nak makan kek...macam biasa ah...ada 2 kek yang paling ninie suka dan nak makan tiap2 hari kalau kaya ( mahal kowt kek nya ..biasalah..secret recipe punyer... * padahal ninie baru jer makan kek2 ni hari isnin lepas.


macam yang ninie cakap tadi, ada 2 kek dari secret recipe yang menjadi feveret ninie...selalu kalau masuk jer dalam kedai tu, 2 kek ni ah yang ninie cari..sesetengah orang kan suka mencuba perisa2 len kan, tapi bagi ninie plak, sekali jer ninie try dan benda tue memang kena ah dengan tekak ninie, ninie akan pilih benda tu jer...huhuhu...nak tahu per kek di secret recipe yang paling ninie suka setakat nie ??? jom usha...


pilihan pertama


pecan butterscotch


pilihan kedua


chocolate indulgence

8 tinggalan nota:

saharinasaharudin said... Click To Reply!

choc indulgence!favvv ririn :)

I'm Cida said... Click To Reply!

akak suka choc pilihan ke2 tu..
mmg menggoda2 sukma kalau terlalu depan SR

ninie_azriena said... Click To Reply!

@saharinasaharudin huhu...jom2 kita pakat serang sr..mam sama2 :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@I'm Cida btol2..ninie kalow lalu msty nak masuk dan beli..tergoda jer :)

Aida said... Click To Reply!

Dua dua tu penah rase tp pecan butterscotch yg terbaek....

Shazmiey Abdurahman said... Click To Reply!

saya suka choc indulgence ;)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Aida setuju!!!! ninie plg suka pecan butterscotch tau :)

ninie_azriena said... Click To Reply!

@Shazmiey Abdurahman ninie pun sama :)

tinggal jejak :)