Saturday, July 30, 2011

" ninie azriena 1st giveaway : kau muzik dihatiku "

www.tips-fb.com

ENTRI MELEKAT 
( SKROL BAWAH UNTUK ENTRI TERBARU )


Assalamualaikum semua. Hari ni, ninie dengan berbesar hati nya ingin mengadakan satu GIVEAWAY istimewa untuk semua. Sebenarnya dah lama ninie rancang nak buat GA ni, tapi masa tidak mengizinkan. Jadi hari ni, ninie rasa dah sampai masanya untuk ninie lancarkan perasmian GA ni..huhu..(n_n)

SYARAT2 PENYERTAAN GA NI :
  • mesti jadi follower ninie ( wajib untuk tahu perkembangan GA ni )
  • copy banner GA ni, dan link kan terus pada entry ini ( wajib )
  • copy banner dan letak di sidebar blog kamu ( kalau rajin )
  • tulis entry bertajuk
  • " ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku "
  • sertakan 1@2 lagu yang membawa maksud tersirat dalam hidup kamu (ikut kreativiti kamu sama ada nak letak lirik/tajuk/video) 
  • tag 2 orang rakan anda ( kalau rajin )
  • tinggalkan link, id follower, dan emel di kotak komen dibawah entry ni

HADIAH YANG MENANTI :
  • KLIK SINI
  •   ( ninie dah update hadiah yang sebelum nie (n_n) )
TARIKH TUTUP : 
  • 30 JULAI 2011 [last submit pukul 11:59 p.m, 29 JULAI 2011]
UPDATED ( 23 JUNE 2011 ):
  • semua pemenang akan diundi melalui proses LUCKY DRAW yang akan dilakukan oleh MR.S.A (sempena bufday si dia pada 30/7/2011 @ tarikh tutup GA ni) adil kan (n_n)   
  • pemenang akan ditentukan menggunakan khidmat RANDOM.ORG 
!! CLOSED !!

207 tinggalan nota:

«Oldest   ‹Older   201 – 207 of 207   Newer›   Newest»
cikpuanhady said... Click To Reply!

salam..me join..entri autopublish jam 12.36 tghari nanti..

id : cikpuanhady

emel : sz_ishak@yahoo.com

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/07/ninie-azriena-1st-giveaway-kau-muzik.html

thanks..

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

SeSUciEmBunPaGi said... Click To Reply!

miss shippy lupa letak email n id...

ID fb : Shippy Tanjung Perak

email :syadiq_adiqyana@yahoo.com

WuMing said... Click To Reply!

Wow... ramainya join.....Tahniah..

tinta cik wanny said... Click To Reply!

kite dah join

http://ceriterasallywanny.blogspot.com/2011/07/ninie-azriena-1st-giveaway-kau-muzik.html

id: tinta cik wany
email: one_nieybn2b@yahoo.com

purplekyu^_^ said... Click To Reply!

sy join =)

http://everyoneolweztherebutnot4me.blogspot.com/2011/07/ninie-azriena-1st-giveaway-kau-muzik_5389.html

id follower : purplekyu (rsenyer la)
sbb tak tau...hee

email : izza_da.ahjumma@yahoo.com

N A T A S Y A ツ said... Click To Reply!

As salam, join jugak la :DD

link :

http://duniabarney.blogspot.com/2011/07/ninie-azriena-1st-giveaway-kau-muzik.html

id follower : N A T A S Y A ツ

e-mel : nurulnatasya_96@yahoo.com
natasya_barney.hotmail.com


^_^

purplekyu^_^ said... Click To Reply!

hehe...terima kasih =)

«Oldest ‹Older   201 – 207 of 207   Newer› Newest»

tinggal jejak :)